Räkmacka

Åh, min morgon började så bra. Gick upp och satte på kaffe (jag vet inte varför, men kände för det idag), rostade bröd, tog fram majonäs och räkorna. Mmmm, vad gott det var! Jag är verkligen en sucker för skaldjur, speciellt räkor. LOVELY!! 

Anyway, idag är det fint väder så det blir nog en promenad snart :) ska ner i tvättstugan också och fixa. Lovat mami det.

Hörs senare, PUSS!

Bildkälla

IDAG SMÄLLER DET!!!

Hejsan bloggen, gissa om jag är sjukt taggad just nu eller??!?! Hela personalen taggar som fan och det kommer bli en riktigt het kväll. Alla är på topp och så otroligt förväntansfulla. Om ni är i Trollhättan så kan jag säga att ni måste ta er till Lipz ikväll. Jag kan lova en helgrym kväll!!

Klockan 22.00 slår vi upp portarna till VÄRLDSPREMIÄREN av vår nya del BUBBLAN och såhär är the DJ-line up: Kiel, Micro, Scharffenberg, Martin Ace, Casca!

BE THERE!!!

Åldersgräns: 20 år







PREMIÄR FÖR BUBBLAN!!!

Imorgon den 28 januari 2012 har Lipz premiär för deras nya dansgolv och lounge - BUBBLAN! Vi som redan har fått se hur det ser ut, vi kan försäkra er om att det kommer bli hur grymt som helst! Trollhättans hetaste nöje har nu blivit ännu hetare. Se till att vara där när vi slår upp portarna kl. 22.00! Det kommer bli LEGENDARISKT!!!


Jordgubbskräm!

Till frukost blev det hemmagjord jordgubbskräm, så enkelt att göra! Det bästa med allt är att man kan göra den på morgonen utan att det tar för mycket tid + att det blir då mycket godare när den är hemmagjord! :)

Jag använder mig inte utav några speciella mått, utan testar mig fram, men du behöver: vatten, socker, potatismjöl, jordgubbar (om jordgubbarna är sockrade så behövs oftast inte sockret).

Gör så här:
Värm upp lite vatten och socker i en kastrull, häll i jordgubbarna (jag använde frysta) och låt det koka upp. Ta lite vatten i en shaker och lite potatismjöl (tänk på att inte ta för mycket potatismjöl!). Häll i det i kastrullen och låt koka en stund under omrörning. Dra av från plattan och låt svalna en stund. Klart! ;)



Last week

Hej bloggen! :) Förra veckan blev det dåligt med bloggning, men jag kände inte för det bara. Denna veckan hoppas jag att inspirationen är på topp, så ni kan få er några inlägg.

Ny vecka, nya tag - eller hur är det? ;)

NU - frukost!



18 januari

Hello sunshines! Hur mår ni idag? Jag mår hur bra som helst. Idag ska jag sitta och slipa på mitt CV och sedan får vi se vad som händer. 

Annars då? Jo, min farfar fyller år idag, så grattis till honom! 


Grattis min älskade farfar! <3

Vilken helg!

Hallo, vilken helg jag har haft!

I fredags åkte jag upp till Trollhättan för öl med Elin (som nu har rest till Kina), Daniel och deras vänner. Vi började med häng hos en tjej som jag tror hette Anna. Hur gullig som helst. Där var vi fram till 23.30 och sedan drog vi vidare till O'learys. Ett uselt trubadurband spelade, men människorna var underbara och natten blev lång.
Lördagen bjöd på städning inför kvällen firande av mig. Vid 16 trilla Sofia in genom dörren och sedan vid 18-19 kom näst intill alla andra. Vi drog sedan vidare till DeCore (studentpuben), men kvällen avslutades för min del på kära Lipz!
Idag gick jag upp tidigt för att börja ordna inför flytten (bra dag att flytta på va? Bakis och fin). Vid 13 komma mami och papi, samt Kim, Emil, Mia och Thomas. Jag flyttade ut och Emil flyttade in. Två vänner i en lägenhet kommer nog bli helt super! :)

Nu sitter jag på mitt rum, med min säng, min byrå och min TV. Äntligen känns det som mitt rum igen. Skönt.


2011

En sammanfattning på 2011:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Tog körkort, tog studenten och började högskolan. FLYTTADE HEMIFRÅN! (även om jag flyttat hem igen)

Höll du några av dina nyårslöften?
Körkortet skulle jag klirra 2011, I did it!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte i min ålder i alla fall

Vilka länder besökte du?
USA, så tråkig var jag.

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Att våga ta för mig mer och vara mer spontan.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
8 mars och 1 juni

Vad var din största framgång 2011?
Att jag klarade mig igenom gymnasiet och att jag började på högskolan, även om jag nu hoppade av bara för att det inte var min grej. Nu vet jag ju det, så tur är väl det.

Största misstaget?
Något jag inte kan ta upp här i bloggen.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nja, inte direkt, men min handled har blivit värre. Hoppas att 2012 kan ge mig ett svar på varför den gör ont till och från.

Bästa köpet?
Mina grå converse.

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och skor.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att ta studenten. Den känslan glömmer jag aldrig.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Seize The Day – Hoffmaestro, Jag kommer – Veronica Maggio, Every Teardrop Is A Waterfall - Coldplay

Vad önskar du att du gjort mer?
Fler utekvällar med mina vänner och fler resor.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Mindre stress. Att jag inte stannade upp och tänkte efter i vissa fall.

Hur tillbringade du julen?
Vaknade hemma och käkade frukost, sedan åkte vi till min morbror och käka lunch, öppnade paket och käka middag. På kvällen åkte jag vidare till min vän Matilda för filmmys. En bra julafton blev det.

Blev du kär i år?
Jag var kär, men föll ur kärleken också.

Favoritprogram på TV?
Crime-serier, Pretty Little Liars, Gossip Girl

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, jag hatar ingen.

Bästa boken du läste i år?
Läste nog inte klart en enda bok. That’s me.

Största musikaliska upptäckten?
Veronica Maggio och One Direction.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Fick besök av några vänner, firade med familjen och gillade inte att jag skulle tillbaka till skolan efter ett helt jullov dagen efter.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Fler resor.

Vad fick dig att må bra?
Pojkvän, vänner, familj och tanken på att snart bli eller vara självständig.

Vem saknade du?
Mormor och morfar

De bästa nya människorna du träffade?
De underbara klasskamraterna på högskolan, de underbara personerna jag träffade i sommar och mina underbara kollegor på Lipz. 2011 har gett mig många vänner.


Fredagen den trettonde

Idag är det fredagen den trettonde, är ni skrockfulla? Det är inte jag, men min pappa är när det gäller vissa saker. Så som att lägga nycklarna på bordet. Jag gör det jämnt, utan att tänka på det, och pappa flyttar dem. Alltid. Fredagen den trettonde vet jag inte riktigt om han tror ger otur, men antagligen. Min lille papi.

Jag har nästan alltid haft tur på denna dag. Mycket gott har hänt mig i alla fall. Fredagar är ju en underbar dag, helgen börjar ju då. Sedan är 13 bara ett nummer, helt ärligt. Jag går under stegar, har haft sönder speglar, sett en svart katt korsa gatan framför mig. Jag anser att det är fåneri. Men till alla er som är skrockfulla. Se upp, hit och dit. Gå inte under stegar, krossa inga speglar, lägg inte nycklarna på bordet, titta inte på vägen efter svarta katter.
Vet ni vad, gå inte ens utanför dörren idag. Någon kan ju ha ställt en spegel vid er dörr som krossas då ni öppnar den, använd för guds skull inte salt, ni kan ju råka spilla lite. Svara inte i telefonen, någon kan ju säga "seven days" (!) och hjälp, då dör ni ju inom en vecka! Ni som är skrockfulla - sov bort hela dagen. Ingen idé att göra något när ni har en massa otur vilandes över er.

Nu ska jag gå under stegar, se svarta katter korsa gatan, spilla salt, krossa speglar, lägga nycklar på bordet och allt annat man kan göra som ger otur. Bra så.


Träningsvärk

Hej bloggen, ligger i sängen och skriker nästan av träningsvärken från gårdagens träning. Jag började mjukt men slutade hårt. Skönt är det dock att äntligen vara igång igen :)

Dagen har bestått av städning och lite pill på min pappas hemsida :) eller i alla fall en skiss på hur jag vill ha den. Kommer bli grymt!

Nu ska jag se film och sedan sova. Puss och godnatt! :)


Photography


Träning

Nu åker jag och papi iväg och tränar. See ya'

Nu kör vi! :D

UPDATE: Pappa är försenad, typiskt. Blir träning om någon timme istället. Men träning blir det i alla fall :D

USA



?

Hallo bloggen! :) Ja, ett frågetecken passar bra in som rubrik. Dagen har varit ett stort frågetecken när det kommer till att det faktiskt var min födelsedag. Har verkligen inte gjort något speciellt alls, så det känns som en helt vanlig dag. Fick ett par klädesplagg av familjen, men de passade tyvärr inte. Ska byta så fort jag får möjlighet. Ingen speciell mat, eller något särskilt uppvaktande. Fick ett par jättefina blommor, TULPANER! Love it.

Jag börjar bli äldre och alla har varit på jobbet eller i skolan, därav dåligt uppvaktande. Däremot smäller det på lördag! :D Ska firas med utgång och goa människor. 

Jag ska inte klaga på min dag, har verkligen njutit av att bara vara. Vakna sent, åt lång frukost, tog en lång dusch, såg film och mys i massor. Dagen har allt varit bra, väldigt bra.


19 år

Grattis till mig, idag fyller jag 19 år! :)

Vänner

Min dag har varit jättebra verkligen, utom en liten detalj som inte kommer tas upp här i bloggen. Har varit på en tur-och-retur-roadtrip till Trollhättan idag. Detta för att käka lunch med lite vänner. De skulle plugga inför tentan de har på torsdag, men de fick nog inte så mycket gjort eftersom jag var där - oops! Det var i alla fall väldigt trevligt att träffa dem igen, har inte sett dem sedan innan jul.

Nu är klockan långt över läggdags, så godnatt och sov gott. PUSS!

Bjuder på en gammal bild från Kreta, ni ser mig och Anton. Tror vi var 10-11 år här. Minnen.

Ny design

Nu när det är nytt år så sker det alltid förändringar. En av bloggens första förändringar detta året är designen som jag pillat på de senaste dagarna. Är rätt nöjd, men kommer säkert ändra lite grann ändå. That's me - förändringar är något jag gillar starkt. Sedan kommer jag försöka ge er mer än egopic, vilket det har blivit en hel del av nu det senaste. Min kamera har varit borta och därför har jag inte kunnat fota något, men nu är den funnen igen :) Snacka om tur! En kamera på 3000-4000 kr är inte något man vill tappa bort direkt ;) En annan förändring är att jag ska uppdatera oftare. Försöka så gott jag kan i alla fall. Det kommer bli ett hektiskt år tror jag, men det kommer bli grymt. GRYMT!

Anyway, nu ska jag titta på TV och käka lite :)

PUSS!



6th

Godmorgon bloggen, jobbade inatt och kom hem vid 5 imorse. Är så sjukt trött just nu, men måste upp för att jag ska iväg och köpa lite saker. Fuck! Vill bara ligga kvar i sängen. Mobilbloggar till och med för att jag är för trött för att hämta datorn - den är 5 steg ifrån mig! :P nej, nu ska jag börja göra mig i ordning. Hörs senare! PUSS

Btw, på bilden ser ni min nya frisyr :) så skönt att ha lite kortare igen.


2012

2012, du är så välkommen! Du kommer med nya möjligheter och äventyr. 2012 ska slå 2011, så är det bara.

Hejsan bloggen, det är den 5 januari 2012 idag. Vart tog 2011 vägen? Vad hände 2011?

Jag fyllde 18 år, tog körkort, fick en av huvudrollerna i slutproduktionen, TOG STUDENTEN, åkte till USA, jobbade, började högskolan, åkte till Luleå (har aldrig varit så långt norrut innan), avslutade mina studier på högskolan och hade ett grymt bra nyår! Sedan får jag ju absolut inte glömma alla otroligt fina människor jag har träffat på vägen. Verkligen otroliga och helt underbara människor!

2011 gav mig väldigt mycket och jag kan bara hoppas att 2012 ger mig minst lika mycket. Vart vill jag komma 2012 då?

Jag vill att detta ska vara året då jag lägger grunden för min framtid - komma in på den utbildningen jag vill, få det sommarjobbet jag velat ha under 1 års tid, resa, lära mig portugisiska, hälsa på släkten på Madeira och kanske bo där ett tag. Jag kan gör precis vad jag vill just nu och förhoppningsvis avslutar jag året på bästa sätt - i New York. 2012 kommer bli ett bra år, det känner jag på mig!



RSS 2.0