29 mars 2012

Hallo sunshines!! Idag var jag uppe med tuppen då jag skulle röja undan lite jobb innan jag skulle åka till Göteborg. Är på sjukt gott humör också. Har nämligen en hemlighet som gör mig så lycklig att jag spricker! Om allt går vägen får ni veta den senare idag :)

Nu ska jag luncha med papi och hans kollegor. PUSS! ❤


28 mars 2012

Hej bloggen!

Hoppas allt är bra med er, för med mig är det kanon. Massa spännande som händer nu i vår och sommar.

Nu ska jag i alla fall i väg på ett möte för sommarjobbet. Ska bli så kul att äntligen få sätta igång. Nej, måste skynda mig, PUSS!


27 mars 2012

Godmorgon, idag är jag uppe tidigt för att köra mamma till jobbet så jag kan ha bil under de dagarna hon är i Stockholm. Så jäkla gött!

I söndags var jag ju hos min morbror och hälsa på min kusin. Världens gullunge!! Jag fattar inte att en liten tös kan vara så otroligt charmig. Två bast och redan snabb i munnen. Svar på tal och grejer. Kommer få passa mig när jag blir äldre ;)

Nu ska jag vara lite social, ciao! ❤




25 mars 2012

Hello sweethearts! Hur mår ni?

Jag är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jobbade i natt och sov över hos en kompis, blev att jag sov 3 timmar i natt - plus att jag vakna stup i kvarten också. Jippi! Dock är jag på gott humör i alla fall då jag ska få träffa min 2-åriga kusin om en liten stund. Världen sötaste! 

Nä, nu ska jag försöka trycka i mig kaffe, sedan kör vi!


Trött tjej, hej!

Sweet dreams

Åh, vilken kanonkväll jag har haft. Började med att tjejerna kom hit för lite tjöt och mys. När de sedan åkte hemåt stack jag iväg till några vänner för gott sällskap. Kunde inte blivit mer lyckat.

Imorgon ska jag sova länge, så vi hörs när jag vaknat! PUSS!

Smått och gott


23 mars 2012

Godmorgon, hur mår ni? Jag mår kanon, men är sjukt trött. Sov max fem timmar inatt, blir så när jag inte sover hemma efter jobbet - upp tidigt för att åka hem. Sova får jag göra när jag är död i stället ;) haha.

Btw, idag är det sjukt varmt, 15 grader och jag är så jäkla lycklig över det va! Ska käka lunch på altanen idag, UNDERBART!


Jobba

Nu sticker jag iväg till jobbet! Ska bli gött att få göra mig av med lite energi. Nja, är rätt trött just nu men det ändrar väl 1000 redbull på, haha.

Btw, är ni i Trollhättan och gillar Drängarna? Kom då till Lipz då de spelar hos oss ikväll!!

Ciao!


Räddare



Elizabeth Arden - eight hour cream. Det är min räddare till torra läppar, nagelband och händer. Har även använt den några gånger i ansiktet innan jag ska sova för att bli bot den torra hyn som kan uppstå på vinterhalvåret.

Min mamma köpte denna ljuvliga produkt för något år sedan och jag har varit hooked sedan dess. Den är underbar. Just denna söta burk bär jag med mig varje dag i min väska, men har även en tub och vet att det finns som "läppstift". Vet inte vad priset för burken ligger på, men tuben kostar runt 400 kr på Kicks om jag inte minns fel.

22 mars 2012

Hej sötnosar! Snacka om att ha vaknat på rätt sida idag :) Är sjukt pepp inför arbetspasset ikväll och känner verkligen att idag kommer bli en grym dag. Ska pilla på ett projekt jag satt igång och sedan ska jag försöka ta mig ut på en promenad. Solen skiner ju! 

Ett minus idag är dock att det brann i ett studentboende i Trollhättan inatt och där har jag ju vänner och bekanta som bor. Ett 50-tal studenter är utan boende just nu. Fruktansvärt. Jag hoppas verkligen att det löser sig för de flesta, om inte alla, så snart som möjligt. Tänk er själva att vara utan boende liksom. Alla tankar till er som förlorat ert hem inatt. Läs mer här.



Beslutsångets

Herre vad det snurrar i mitt huvud just nu. Sitter och tänker på vad jag ska göra i höst. Plugga eller jobba, Sverige eller utomlands. Säsonga eller inte. Fuck. Jag vet att jag inte måste bestämma mig nu, men det är så jobbigt det där med framtiden och alla måsten.. jag orkar inte. 

Annars har det varit en helt underbar dag. Termometern har visat ca 14 grader och jag är lycklig. Jag är verkligen lycklig. Ja, inte just nu när det snurrar så mycket i mina tankar, men jag är ändå lycklig. För vet ni? Jag kan göra vad fasen jag vill egentligen. Ja, det kan jag faktiskt. Jag tror jag ska leva på den filosofin nu när mina tankar snurrar. Jag börjar leva så nu. Bra så.


21 mars 2012

Godmorgon raringar, hur mår ni?
Jag har fortfarande lite huvudvärk, men hoppas på att det ska gå över så att jag kan träna lite idag. En kort promenad borde jag kunna fixa i alla fall. 

Det står inga specifika planer på schemat idag, men ska försöka fixa till några byxor som jag har. Får se hur det blir med det. Nu ska jag i alla fall äta frukost. Ciao!

Old pic my friends, och åhhhhh, vad jag vill göra den tatueringen snart! (bara bläck på bilderna)

Beach 2012?

Nää, nu får det vara nog med dålig kost och ursäkter för att inte träna. Nu ska jag börja ta hand om min kropp. Känner verkligen att det är hög tid (har varit det i hela mitt liv i och för sig) att ta tag i träningen och se till att min kropp mår bra. Bra kost och varierad träning är det som gäller nu. Beach 2012, here I come!


Vill se ut såhär i sommar dårååååå, haha! källa

Huvudvärk


Godmorgon, idag vaknade jag upp med samma tryck i huvudet som jag somnade med igår. Fy fan vad jobbigt det är! Känner att det inte kommer bli många knop gjorda idag. Ska iaf ta en tablett och se om det hjälper. Hoppas!

Kokosboll



Hej bloggen, tror jag håller på att bli sjuk och har verkligen inte tid för det. Jobb som väntar både torsdag och lördag samt möten och viktig planering inför sommaren. Så i förebyggande syfte har jag bäddat ner mig i min säng. Det knackade nyss på min dörr och det var min faster som kom in med två kokosbollar. TVÅ! Jag kan inte annat än att älska henne. Hon är definitivt på min plussida just nu ;) Nä, nu väntar film och mys. PUSS!

Love

Älskar kombinationen av rosa och grönturkos. Kanske därför jag bär det idag ;)


14 mars 2012

Godmorgon bloggen! Hur mår ni idag?

Jag mår kanon, tror jag vaknade på rätt sida. Sedan kan det ju ha att göra med att det är klarblå himmel, hur fantasktiskt?! Idag blir det lite jobb hemifrån nu på förmiddagen och sedan blir det nog en långpromenad efter lunch.

Vi hörs senare, PUSS!

Här är en bild på mig och min fina vän Jesper, självklart på studenten ;)

Bubblan

NU ska ni få er en riktig titt på bubblan inne på Lipz - in action dessutom! Enjoy!


12 mars 2012

Godmorgon bloggen, idag är det jobb hemifrån som gäller. Ska precis käka frukost och sedan kör vi!


Längtar!!


Åh, gick nyss igenom lite bilder och hittade denna från i sommras. Längtar så sjukt mycket till våran och sommaren nu! Vill ut på havet, vill kunna gå i shorts och linne - Ge mig sommar nu!!!

RSS 2.0