Shoes for me?

Jeffrey Campbell, 1295:- - nelly.com


Timeless, 399:- - nelly.com

Ahh, jag dör lite just nu. Hur snygga är inte dessa skor??!?!! Vill ha dem i julklapp! Papi?? ;)

9th

Bjuder på en bild tagen för 6 år sedan. Sofia och jag, love that girl! :)


Hallo bloggen, ett tag sedan sist nu. Hur mår ni? Jag mår prima. Denna helgen har verkligen bestått av att ladda upp inför den nya kursen som börjar imorgon. Hade tenta i fredags och jag hoppas att jag klarar den. Känns så otroligt jobbigt att inte klara den, men då är det i och för sig bara att bita ihop och klara omtentan! :) 

Kursen som börjar imorgon heter Geography of the World Economy, om jag minns rätt. Verkar otroligt spännande i alla fall! Denna gången har vi hemtenta också, så det gör att det kanske inte blir lika stressigt i slutet utan att jag kan börja med den redan i veckan. Hoppas på det i alla fall då jag verkligen är inställd på det :P
Aja, vi hörs snart igen.

nu - käk.

5th

Godmorgon bloggen :)

Idag väntar en heldag med plugg. Tentan på fredag känns otroligt nära nu och jag känner att det är mycket kvar. Jag borde kunna allt vid det här laget, eller? Nervositeten och stressen tar snart kål på mig. AHHHHH! Aja, man får tänka positivt, på fredag har jag förhoppningsvis min första OCH sista tenta i Politisk Filosofi :)

Nu ska jag äta frukost, ciao!

VARFÖR KAN MAN INTE LADDA UPP BILDER?!??!?!?!?!!! sjukt irriterande ju :(

Cinema

Hallo bloggen, nu är jag påväg till Göteborg för bio och mys med bästa Annika och Lina! :)

Igår blev det utgång och en lyckad sådan dessutom, älskar spontana saker!! :D blir alltid lyckat ju.

Nu ska jag vara social här i bilen. Puss!

En bild på oss igår :)


Sneekpeek

Världens mysigaste tröja, skojar inte!
En bättre bild kommer senare :)


First


Hejsan :)
Första oktober idag, tiden går sjukt fort just nu. Känns som det skulle vara september fortfarande. Idag åker jag hem till mor och far. Vet inte riktigt vad som händer i kväll, men antingen mys med familjen, eller så blir det att träffa vännerna :) nu ska jag packa. Bussen går om en halvtimme - stress!
PUSS!

RSS 2.0