LÄGENHET!!!



Idag skrev jag och min pojkvän på vårt hyreskontrakt, jag är alltså med lägenhet!!!! Kan inte fatta riktigt att jag om en månad är utflugen ur det trygga bo jag kallat mitt hem på senaste tiden. Det har gått jättefort, alltså JÄTTEJÄTTEFORT!

I torsdags fick jag och min pojkvän våra antagningsbesked, direkt då ringde jag och reserverade en lägenhet hos bostadsbolaget Eidar i Trollhättan. På fredagen dagen efter åkte vi för att titta på skolan och gå på lite information, samt titta på en mindre lägenhet för att se stuket på dem. Vita väggar, ekparkett, vitt kök. Helgen har gått och idag tittade vi på lägenheten och bestämde oss för att ta den. Vi skrev på och allt var helt plötsligt klart. Förra måndagen hade jag inte en aning om vad som skulle komma.

HERREGUD!! JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN!!

Packningen har jag redan satt igång med. Om fyra helger bor jag i Trollhättan! :D

Presentation

Hejsan och välkommen till min blogg. Denna blogg har jag startat för att ni ska kunna hänga med hur det är att flytta till ett ett eget boende för första gången, hur livet som student är och även för att jag ska kunna dela med mig av massa nöjen och drömmar.

Lite kort info om mig:

Namn: Ilona

Ålder: 18 år

Bor: Västkusten, Trollhättan snart

Studier: Tog studenten 2011 och till hösten (2011) ska jag läsa Internationella programmet för Politik och Ekonomi (IPPE) vid Högskolan Väst i Trollhättan.

Dröm: Vita duken


RSS 2.0