Hard work, work

Nu sticker jag iväg till jobbet. Elektroklubben idag. KOM DIT! :D

Just nu

... sitter jag på tåget påväg mot Göteborg. Har det trevligt här i quiet zone, haha. Det är verkligen knäpptyst, förutom att det kommer hårdrock ur lurarna på snubben några platser framför mig. Hur fasen kan man ha det så högt att jag som sitter tre rader bakom, för att vara exakt, hör det? Otroligt alltså. Jag är då oerhört rädd om min hörsel, att ha tinnitus som min pojkvän vill jag inte. Aja, nu ska jag vila lite. Puss, vi hörs!

Har på mig mina nya skor från skopunkten. Bekväma som tusan :)


29th


Hola chicas y chicos, hur är det med er? :)

Jag mår helt okej, men har inte fått mycket gjort på pluggfronten idag. Nästan inget alls faktiskt. Usch och fy för tentan nästa vecka, blir att sitta i skolan 24/7 dagarna innan. Hoppas i alla fall att jag har lärt mig tillräckligt för att klara det :)

Snart bär det av till Göteborg för lite uteliv. Behöver tänka på annat än skolan och träffa lite folk. KUL! :D Nu ska jag packa det sista and then I'm off! Hörs, puss! <3

Sussa sött

Godnatt sötnosar!
Idag har varit en otroligt bra dag, men har ångest inför morgondagens pluggande. Har man skjutit upp saker och ting, så har man ;) neh, men det är inte så mycket. 7 gubbar and i'm done!

Anyway, imorgon ska jag nog sova hos min kompis Sofias faster då vi förhoppningsvis ska ut i GBG :D looking forward to it!

Nu är det dags att sova, sussa sött <3


New in: väska

Idag när jag var på Överby Köpcentrum så hittade jag knappt nått. En väska som jag klämt på några gånger och en jacka blev det i alla fall :)

Jackan får ni se på när jag använder den, men väskan tog jag kort på. Dock med mobilen då jag inte har tagit hit min kamera än. Bättre än inget så säg ;) jag kan ju säga att jag ÄLSKAR DEN!! <3


28 september '11

Godmorgon bloggen! Hur mår ni? Jag mår super faktiskt :)

Igår var jag på styrelsemöte och efter det bowlade jag tillsammans med några stycken. Vann självklart inte, men det var trevligt som tusan så att jag inte vann gör mig inget ;) Efter det gick jag hem och då kom Marina! Marina som ska iväg ett år till USA nu!! Kommer sakna henne otroligt mycket.

Anyway, idag ska vi checka in min skola och åka iväg till köpcentret. Sedan vankas plugg. Hörs, puss!


9 månader senare

Hallo alla fina :)

Äntligen säger jag! Under förra nyår fick vi reda på att blogg.se skulle komma ut med en app för oss iPhone-användare. Dock tog processen något längre tid än vad jag trodde. Nu är den ÄNTLIGEN här och med detta inlägg inviger jag mobilbloggandet på min blogg, *klippa med saxen i ett band*!

Vi hörs senare, puss!


22 september '11

Hallo bloggen, just nu sitter jag i skolan och pluggar. Ska göra ett grupparbete om någon timma, men innan dess passar jag på att göra klart dagens "läxor". Kommer dock få sitta i eftermiddag också, men då har jag iaf blivit av med lite av dem :)

Ikväll vill jag till jobbet för det är Salming "fashionparty", där de visar sina senare tjej- och killunderkläder. Har dock ingen att gå med :( Får se om jag inte kan locka någon ;) haha.

Anyway, nu ska jag tillbaka till pluggandet, vi hörs senare! :)


19 september '11


Hejsan hoppsan :) Det var ett bra tag sedan sist. Hur mår ni? Jag mår bra, men imorse var jag sjukt nervös då jag skule ha min första exam. En liten sådan, för att han skulle kunna se vart vi ligger, men det var nervöst ändå. Nu i efterhand känns det ganska bra, tror att jag kan ha nått upp till godkänt (fanns bara underkänd och godkänd på detta prov). Men vi får se hur det går. Time will tell ;)

Anyway, i helgen var jag hemma hos mamma och pappa. Kändes skönt att komma dit och träffa vännerna :)

Fredagen bestod av tjejmiddag hos Annika och sedan utgång. Var nykter hela kvällen och körde, men jag hade trevligt ändå. Träffade på några killkompisar mot slutet, så det var kul :)
Lördagen tillbringades med näsan i kurslitteraturen, tråkigt och av en händelse gav det mig ingenting, fattade nada. På kvällen blev jag hämtad av Matilda som körde oss till en kompis vars syster fyllt 18 och det skulle självklart firas ordentligt. Kom hem tidigt då Aatilda skulle spela seriepremiär dagen efter och tittade på film med familjen.
I går hade jag frukostdejt med Marina och det tog halva dagen :P Pluggade efter det och på kvällen kom min fina pojkvän. 

Idag ska jag njuta av att inte göra något, men imorgon ska jag plugga 8 fucking timmar. Heja mig! :D

Nu ska jag laga till nått :) PUSS!

Off to work

Glad tjej

Ett snabbt hej innan jag beger mig mot jobbet. Jobbar 22-03 ikväll och hoppas på fullt ös!

Befinner ni er i Trollhättan? Kom till Lipz och festa loss!

Ses där då ;)

Hola, Hola

Örhänge - ur & penn

Hejsan, en lite smått stressad tjej här. Måste läsa över 100 sidor idag och har kommit igenom ca. 20 stycken... det är svårt, men intressant! :) Politisk filosofi är ämnet om jag inte nämt det. Ni vet: Socrates, Plato, Aristotle, Hobbes, Marx, Rousseau m.fl. Ska verkligen försöka att hinna alla sidor idag är det tänkt. Får se hur det går, men kommer inte ge upp! :)

Såhär i början av min utbildning känns bloggen ganska långt borta då skolan får gå först. Jag hoppas verkligen att ni förstår och så fort jag fått koll på saker och ting kommer bloggen börja rulla. Nu ska jag läsa vidare :) Ciao :D

3 september 2011


Hejsan bloggen, hur mår ni? Jag mår skit. Har åkt på en rejäl förkylning som varit på gång ett tag, men bröt ut inatt. Vill bara sova just nu, men det går inte för jag måste läsa över 100 sidor tills på måndag. KUL, not! Engelska också, svår sådan. Har läst två sidor och måste slå upp varannat ord. Suck. Jag antar väl att det bara är att bita ihop och läsa. Hörs senare.

Annika och Lina



Hallo bloggen! Det blir inte så mycket uppdateringar nu, men har lite mycket att tänka på då skolan drar igång på riktigt nästa vecka.

Anyway, idag kommer Annika och Lina hit en stund och hälsar på!! :D Lina åker iväg till London nu i helgen och vem vet hur länge hon kommer vara borta! Kommer i alla fall sakna henne!

Ikväll blir det utgång och imorgon är det bara Individual Studies på schemat. Nu ska jag städa det sista innan de kommer.

RSS 2.0