31/08/11


Godmorgon :)

Second day

// Väska - H&M / Örhänge - Ur&Penn //

Hallå, idag är jag på gott humör, mycket gott humör! Vaknade dock sent och fick stressa lite imorse, men det är lugnt. Hann med nöd och näppe till introduktionen, haha. Bor jag närmast och kommer sist? Check! Aja, får se till att tänka en kvart tidigare imorgon :) Nu ska jag göra lunch, see you later! ;)

Nothing to be nervous about

Som rubriken säger, så var det verkligen ingenting att vara nervös inför. Det gick hur bra som helst att hitta till klassrummet och alla verkar trevliga. Träffade till och med lite trevliga människor som jag ska träffa snart :) Glad till tusen? Oja! :) 

Nu ska jag ner och möta dem. Vi hörs senare!

29/08/11


Hejsan bloggen!

Idag är en rätt stor dag för mig, jag börjar plugga på högskola nu. Woop, woop. Rätt sjukt med tanke på att jag alltid har varit så säker på att jag vill ta några år ifrån plugg, åka ut och resa, jobba häcken av mig, men samtidigt njuta. Aja, jag antar att det får komma senare. Senare, som i om 3 år. Jag är dock otroligt pepp och känner att det är kul att börja om på nytt blad.

Ny stad, nytt boende, ny skola, nytt allt. Bra så.

Every new day is an adventure


Idag gick jag och Linnea runt här i Trollhättan och upptäckte staden vi kommer bo i från nu och frammåt. Slussområdet är ju hur fint som helst! Önskar att jag kunde visa, men min kamera glömde jag hos mor och far igen. Ska nog köpa mig en Canon G12, lite lättvindigare att ha med ut jämfört med en systemkamera.

Nu ikväll ska jag mysa med killen och imorgon drar skolan igång. PEPP!! Ska försöka blogga morgon innan jag sticker iväg, men lover inte nått då jag inte vet hur stressad jag kommer vara :P

Aja, nu är det film som gäller. Puss och sov gott sen.

28/08/11


Hallo bloggen! Trött tjej här. Har inte sovit så mycket inatt då jag jobbade fram till 03.00. Nu kan jag även säga vart jag jobbar och det är på Lipz nattklubb i Trollhättan. En überbra nattklubb som håller öppet torsdagar 21-02 (18-årsgräns) och lördagar 22-02 (20-årsgräns). Ibland även vissa fredagar, detta kan ni titta mer på inne på deras hemsida (klick).

Idag ska jag träffa en bekant som också flyttat hit till Trollhättan nu och inte riktigt heller känner till staden. Spaning på G. Vi hörs senare. Nu drar bloggandet igång på riktigt! ;)

Update



Hejsan, nu var det ett bra tag sedan jag skrev. Har haft tankarna på annat än bloggen.
Anyway, jag är hemma hos mamma och pappa nu, har varit det i några dagar redan och åker tillbaka till Trollhättan på lördag. Då börjar jag även nytt jobb, vilket jag ser framemot asmycket! :) Vad det är för jobb avslöjar jag lägre fram och för er som redan vet, kul för er! :)

På måndag går jag min första dag och jag är lite nervös faktiskt, dock ska det bli jättekul att träffa nytt folk. Mycket som blir nytt. Nytt boende, nytt jobb, ny skola och nya vänner förhoppningsvis :P
Nu ska jag iväg och göra min näst sista dag på golfklubben. Vi hörs under dagen.

MOVE



Hallo bloggen, good news! Vi äntligen flyttat in i vår lägenhet! Just nu försöker jag sortera mina kläder och det är rena rama konsten. Har så mycket kläder att jag snart begravs under dem, måste verkligen rensa... NU! 

Har glömt kameran hemma hos mamma och pappa (bra där), så ni får få en gammal Photo Booth-bild då jag ser rätt sleten ut just nu. Sjuk. Vi hörs senare när jag har fått koll på mina kläder. Ciao! <3

Fint

hm höst

Allt ovan kommer ifrån H&M. Gjord på polyvore.com

När det är grått och otroligt trist ute en dag som denna, kan jag inte annat än att längta lite till hösten. Att rostig oranget och vinrött passar bra ihop är något vi vetat länge, denna höst kommer denna färgkombo dyka upp på mig ofta förhoppningsvis då det är så otroligt snyggt. Att matcha skor och nagellack är något jag tycker piffar upp och är supersnyggt - tips! Sedan är väskan snygg.


Silence



Hejsan, hur mår ni? Jag mår toppen, men har supertråkigt. Sitter på jobbet och det är helt dött. Det är grått utanför och regnet hänger i luften. Jag återkommer senare.


Friendship ♥



Idag kommer min fina bästa vän Sofia hem till mig för att spendera natten här. Jag saknar henne så mycket!
Vi inte ses så ofta då vi nu bor en timme ifrån varandra till skillnad från 10 ynka minuter som det var för 5 år sedan. Kvällen kan därför bli kass när det gäller uppdatering, men ni förstår säkert 

Sweet

Var inne på Majas blogg nyss och fick syn på detta inlägget.

Kan inte annat än att älska dessa:



Morning



Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har vaknat otroligt många gånger, men är pigg och glad ändå. Nej, nu måste jag rusa iväg till jobbet. Vi hörs under dagen.

INSPOBOMB







lookbook.nu


2 augusti 2011



Det är redan augusti. Värmen är nästan outhärdlig och jag känner på mig att detta blir en grymt bra månad, en grymt bra start på ett nytt kapitel i livet. Augusti 2011 är månaden då jag flyttar till egen lägenhet, börjar högskolan och fortsätter arbeta mot min dröm.

Jag trivs bra med mig själv just nu och jag vill kämpa för det jag vill. Jag kommer nå min dröm när tiden är rätt, det vet jag. Just nu ska jag fokusera på att vara den jag vill vara och inte den någon annan vill att jag ska vara. Jag är lycklig och det kommer fortsätta. Bra så.

 


RSS 2.0