Glitterlack


Åh, jag har gått och blivit lite kär. Måste införskaffa detta übersnygga lack från OPI. Det kommer från deras kollektion "The Muppets" och heter Rainbow connection.

Anyway, vill bara sticka in med ett hej - Hej. I natt jobbar jag och imorgon kommer jag behöva gå upp tidigt för att plugga. Får bli en trött tjej imorgon. 

NU - ska fixa mig inför kvällen. PUSS!

November 18th

Old pic, men gillar den på nått sätt.

Hallo bloggen!

Jobbade i natt och kom inte hem förrens halv fyra, snacka om att jag går runt som ett lik idag. Ska plugga hela dagen och varva det med städning. Måste handla mat också - kylskåpet gapar tomt. Har inte handlat på cirka 2 veckor. SJUKT! Lever man som fattig student så blir det väl så antar jag ;) haha. Vad ska ni andra hitta på? Skola, jobb, utgång kanske? 

Vi hörs senare :)

13 november 2011


Hejsan alla fina! Vilken helg det har varit!

Grymt duktiga föreläsare, snygga och trevliga människor. Ja, det har varit awesome.
Är för trött för att skriva om allt just nu, men sak berätta om allt under veckan. Nu ska jag sitta och skriva lite inspirationstankar och sedan sova. Sweet.


TIME

Såhär trött är jag i dag. Grymt, not.

Hejsan bloggen, det var ett tag sedan jag skrev nu. Flera veckor sedan faktiskt. Har inte hittat motivation eller inspiration till att skriva, plus att jag inte har en kamera som är användbar. Min systemare som jag tänkte sälja verkar vara spårlöst försvunnen och en liten kamera har jag inte fått tummen ur att köpa än. Får väl se vad tomten kommer med :)

Hur är läget annars då? Jag har mått bra fram tills idag då jag vaknade med världens illamående, har nästan gått över nu dock. Skönt! Hoppas att det inte blir mer utav det, då jag ska till Luleå på torsdag. S.E.R.O. håller en konferens där för massa ekonom-studenter och så. Föreläsningar och annat intressant :) Ska bli skönt att komma iväg (även om det inte är så långt) några dagar nu. Åker med fem gryma människor från VästEko (ekonomernas utskotts kårstyrelse). Det kommer bli awesome! 

Nu ska jag plugga lite. Ny kurs, nya tag.

PUSS!

RSS 2.0