24 februari 2012

Godmorgon!

Eller ja, det är inte direkt morgon, men jag har knappt vaknat än. Jobbade igår, så idag går jag runt som en zombie. Jaja, sånt som händer ;) Idag ska jag i alla fall åka till Göken för jag behöver handla lite tyg till ett projekt jag ska börja på. Kan bli bra, kan gå åt helvete. Nu ska jag tvätta bort gårdagens smink! Hörs!

En trött tjej? Öhh, JA!

En Prinsessa!

Grattis till kronprinsessan Victoria och prins Daniel som i natt fick en dotter. En till prinsessa har kommit till världen!


Bildkälla

Kluven



"Vart vill jag komma 2012 då?
Jag vill att detta ska vara året då jag lägger grunden för min framtid - komma in på den utbildningen jag vill, få det sommarjobbet jag velat ha under 1 års tid, resa, lära mig portugisiska, hälsa på släkten på Madeira och kanske bo där ett tag."

I början av året skrev jag detta, skrev om mina planer, men inte specifikt vart jag ville komma. Dock ser det ut som om mina planer kommer ändras lite. Jag vet fortfarande vart jag vill komma, men det kanske inte blir detta året. Jag är rätt kluven - då jag vill börja studera och "få det gjort", men ett bra erbjudande är väl dumt att tacka nej till och ett sabbats år tar de allra flesta, right?
Om jag tackar ja till detta erbjudande vet jag vart jag kommer befinna mig i vår/sommar och antagligen även nästa vår/sommar, men tackar jag nej kanske jag får en annan dröm uppfylld... Det säkra eller det osäkra? JAG VILL JU BÅDA!!! Sjukt jobbigt att det inte går att köra dessa saker ihop. Jag tror jag får sova på saken, men måste säga att det säkra kan ta mig långt det med. Det är lite av en vision jag har haft det med nämligen. Nej, får definitivt sova på saken, blir bara mer kluven av att sitta här just nu.

PUSS!

Valerie

Valerie är ett märke som har sjukt snygga kläder! Synd att det kostar skjortan bara.

Bildkälla

Home sweet home

Den bästa känslan är när man kommer hem från en resa och bara sätter sig i soffan och slappar. Jag säger inte att det var det jag gjorde igår, men det är den absolut bästa känslan. Borta bra, men hemma bäst.

Igår satt jag i en bil i nästan 10 timmar, så när jag kom hem kunde jag verkligen inte sitta still! Gick fram och tillbaka en bra stund. Sedan bestämde jag mig för att dra till Lipz. Körde så var nykter, men fick hittat på nått - det är huvudsaken. Sov hos en kompis och inte i min egna säng som jag hade velat, var på tok för trött för att köra hela vägen. Det blev dock bra i alla fall. Nästan mer än bra. Nu sitter jag här hemma och försöker få tag på Angie (TITTA DIN TELEFON!!!!). Vill ut och gå en sväng - måste passa på när det är fint väder - så hoppas hon svarar snart!

Hörs, puss!

Det var sjukt fint väder nästintill hela veckan. Galet bra!

15 februari 2012

Godmorgon sötnosar! Hur mår ni? Hoppas att ni mår bättre än mig iaf, har så sjukt ont i magen! Solen skiner idag, det är nästan vindstilla och det är -6 grader... snacka om otur! Vill bara ut i backen!!! Ska dricka lite te och käka frukost, så får vi se om det hjälper. Jag SKA ut idag, så är det bara!

Såhär fint är det just nu, suck...

SNART

Åhh, det är imorgon jag åker upp till fjällen!! Jag har längtat och längtat! Men imorgon kör vi! Taggat med Sofia under två veckor nu! GAAAHHH!!! :D

Kommer kanske inte uppdatera jättemycket, men ni förstår nog :)

Hörs när vi hörs! PUSS!

Madonna till Ullevi!

Åh gud vad lycklig jag är just nu!! :D Madonna kommer till Göteborg och Ullevi i sommar!!!

Den 4 juli spelar hon återigen här i Sverige och denna gången är det en enda spelning. Förra gången hon var här i Sverige var 2009 och jag kommer ihåg hur grymt det var!! Vilken show hon gav! Gissa vem som vill ha biljetter denna gången också?!?!?!!!

Biljettsläpp sker den 17 februari, klockan 9. Jag ska ha en biljett, så är det bara!

Läs mer här!

Bildkälla

Göteborg

Godmorgon sötnosar! Idag är jag i Göteborg på äventyr :) eller ja, tandläkaren och fika med en gammal vän kanske inte är äventyr direkt.

Jag kan inte annat än att älska min tandläkare, tycker nästan det är kul (?) att gå dit! Han gör mig aldrig besviken och utsöndrar ett lugn liksom. Jag klarade mig denna gången också, skönt! Detta kommer jag fira med att shoppa behövliga saker igen. Vantar. Att man aldrig ska hitta sina skidvantar man köpte förra året (eller för min del, förrförra året). Typiskt! Jaja, nu ska jag ner på stan! PUSS!

Btw, ni som inte sett bubblan, här får ni en liten smygtitt ;) innan öppning i lördags :) fina grabbar vid baren också!


Home

Åh, ibland önskar jag att jag tar med kameran när jag ska åka någonstans. Hade jag fått så otroligt snygg bilder på havet och horisonten idag. Jag måste köpa mig en liten kamera, så jag orkar släpa med mig detta underbara teknikunder när jag är ute på mina äventyr.

Fick köpt lite behövliga saker idag - underställ, skidbyxor och mössa (som jag totalälskar!). Nu är jag redo för fjällen! Eller nej, ska se om jag hittar nya goggles och nya handskar också. Sen är jag ready to go ;)

Nu ska jag chilla vid TVn, jobb ikväll och vill inte vara trött då. PUSS!

Här ser ni den nya mössan. Inte så speciell kanske, men fin tycker jag! :D

Familjedag

Hello sunshines!

Idag är det familjedag som gäller. Den avslutas dock med jobb i kväll/natt, men det gör inget. Det blir nog Grebbestad och lite annat smått och gott idag. Ska försöka hitta skidbyxor, mina var för små!! :O hur fasen kan jag blivit så mycket längre på två år, trodde att jag hade slutat växa :P 

Anyway, nu sticker vi. Hörs när vi hörs, PUSS!



3 februari 2012

Gammal bild

Godmorgon :) sovit gott? Jag har det fram till timmen innan jag skulle upp. Låg och drömde om att jag körde rattfull och grejer (?) som tur var så tog inte polisen mig ;) haha.

Igår var jag ute och dansade med Signe och Angie, ingen av oss drack riktigt, men dansa gjorde vi :) nice och spontan kväll!

Idag ska jag förhoppningsvis träffa Matilda som varit i Namibia! :D Hoppas, hoppas, hoppas!

Nu - frukost!

Galet

Asså, jag längtar så galet mycket till fjällen nu! Sitter inne på FB och har typ sju vänner som uppdaterar om deras fina dagar där uppe. Jag DÖR av avundsjuka snart! VILL UPP NU!!!! Har till och med letat upp alla skidkläder och så ju. Bara en och en halv vecka kvar nu, en och en halv - knappt det :D

Nej, nu ska jag sluta tjöta om det och gör lite lunch. Puss.


1 februari

Välkommen februari, du är så välkommen. Ett steg närmre våren och sommaren! Fast först ska jag till fjällen för att åka skidor. Om 11 dagar åker jag i backarna igen!!! GAAAHHHH, vad jag längtar! :D

Idag står det städning och tvätt på schemat. Plus att jag ska försöka göra klart ett projekt jag började på igår. Får se om det blir bra. Hope so!

Nu - lunch!

Jag och min bror i september förra året, så snygga! ;) haha. Love you! <3



RSS 2.0