Upp upp och iväg!


Nu sticker jag iväg till Trollis för ett pass på Lipz. Vi ses i vimmlet!

Ugglor

Åh, detta fina skal köpte jag igår! Angie köpte också ett, sedan ville Louise också ha. När vi syns tillsammans alla tre kommer nog folk undra. Äsch, vi kallar det kompis-skal ;) haha!


Valborg

Hola chicas y chicos! :) Hur mår ni idag? Jag mår sjukt bra, vaknade på rätt sida och med ett leende på läpparna. Tänk att det är 1 maj imorgon. Vart tog april vägen egentligen? Har i alla fall hunnit med så sjukt mycket denna månaden och många förändringar har skett. Ska verkligen inte klaga, för jag gillar dett så otroligt mycket! Trivs verkligen jättebra med mitt liv just nu. Okej, ett eget place hade väl gjort det lite bättre. Men man kan inte ha allt, eller hur?

Idag är det valborg och jag ska fira det med jobb x2. Nu jobbar jag på golfen och sen ikväll smäller det på Lippan. Och gissa vem som kommer och är special guest, ingen mindre än Hanna Widerstedt! Gissar att det kommer både dåliga och bra reaktioner på detta. Kvinnan gillar att provocera, så är det bara! Ska bli jäkligt kul att se om hon beter sig på samma sätt ute bland folk... Update kommer ;) haha.

Nej, nu ska jag fortsätta jobba! Ciao!


Bästa pooh och jag!


Liseberg

Att gå ut för att ta kort på bilen blev det inte något av när Angie frågade om jag ville följa med till Liseberg. Spontant, precis som jag vill ha det! :) sitter inne på Skeppsmagasinet just nu och lyssnar på Lasse Stefanz. Har med andra ord haft en riktigt trevlig eftermiddag/kväll! :D


29 april 2012

Godmorgon solstrålar! Idag är det sjukt nice väder här och jag totalälskar det, synd att jag sovit bort halva dagen bara. Dock behövdes det då jag kom hem vid fem inatt efter ett pass på Lippan. Satan i gatan vad bra det var igår! :D

Aja, nu ska jag kliva upp ur sängen och käka frukost. Sedan hoppas jag på att jag kan gå ut och ta lite kort på bilen :) hihi. Btw, när jag kom hem började det ljusna. Gött äre! ;)


26 april 2012

Hej bloggen, blir en sen uppdatering idag. Har varit ute på äventyr hela dagen och nu, äntligen, har jag fått en lugn stund. 

Hämtade en väldigt fin och söt sak idag på Toyota. En Yaris -12. Är sjukt nöjd! Som jag har sagt tidigare är det den enklaste modellen, men den är väldigt fin ändå och jäkligt lättkörd! :D

Imorgon, om vädret tillåter, ska jag ta lite kort på den. Men just nu vill jag bara sova. En lååååång helg väntar.
Puss


Härmed vaccinerar jag 95 barn.

Foto: © UNICEF/Asselin 

Nu när jag skriver detta inlägg vaccinerar jag 95 barn runtom i världen mot stelkramp. För varje bloggpost skänker nämligen Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin i samarbete med UNICEF.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg).

Puss ❤


följ mig på instagram @flyinggirl

Hej sötnosar! Just nu får bloggen lida rätt mycket då jag egentligen inte har tid för den. Nu innan allt har kommit igång ordentligt med caféet blir det mycket jobb. Känns som om jag jobbar 24/7 när jag även har Lipz att tänka på. Dock klagar jag inte, gillar att ha mycket att göra :)

Just nu när jag jobbar i princip alla dagar i veckan, känner jag att vila är prio 1 när jag är hemma. 
Ni ska i alla fall veta att jag försöker så gott jag kan, hoppas ni förstår! PUSS! 

LITA

Jag beställde mina Jeffrey Campbell - Lita från Henry Kole i onsdags förra veckan och fick dem på posten i fredags. Snacka om snabb leverans! Kommer definitivt handla därifrån igen. Åhh, jag är verkligen kär! :)
1630 :- gick dem på.

22 april 2012

pic. Jag, Matilda och Annika

Hej bloggen, igår var utgång som gällde. Körde, men det syns inte på bilden :P haha! Hade mina Lita-skor på och det gick sjukt bra att dansa i dem. Sköna som tusan! Kom hem vid fyra i natt, men det var det värt. Gott sällskap gör det alltid värt att sova några timmar mindre :)

Sitter på jobbet och hoppas på bättre väder! Grått och regn i luften är inte direkt det ultimata golfvädret ;)

OM

När jag i morse sprang in i affären för att köpa brie-ost till caféet såg jag detta underbara magasin och var tvungen att köpa den. OM - Sveriges nya livsstilsmagasin.

Har titta igenom några sidor nu och vad tycker jag hittills då, botten eller toppen?
Jag säger TOPPEN. De riktar sig till både killar och tjejer, mest tjejer till dit jag kommit, but still - stort plus för det. De har en snygg layout och en bra variation på det hela. Kommer definitivt köpa fler nummer :)



Jeffrey Campbell - Lita Black

Här får ni två kassa mobilbilder på mina Jeffrey Campbell - Lita Black. Är alldeles jättekär, i ett par skor, jaooo! Dessa kommer användas flitigt, på order av min vän som säger att jag aldrig använder mina skor, haha. Jag lovar dig Matilda, jag ska använda dem ;)


21 april 2012


Godmorgon bloggen, sorry att jag inte uppdaterade om skorna igår, men min kamera var urladdad och är det fortfarande så kommer bjuda på en kass mobilbild istället. Kommer upp om några minuter :)

Sitter på jobbet just nu och hoppas att det blir bättre väder. Ikväll vankas utgång och gissa vilka skor som kommer vara på fötterna? ;)

Nä, nu får jag en kund här. Ciao!

Sneekpeek

Här får ni en smygtitt på vad för skor det blev ;) färg och modell får ni se när jag kommer hem.


20 april 2012

Hej bloggen!

Igår var det krogbowling och det blev sjukt lyckat. Lipz laget nr 1 tog hem storvinsten, så vi är herren på täppan igen ;) haha. Skulle inte ha jobbat igår, men Mima ville vara ledig och jag var ändå däruppe, så hon fick gå all in. Gladare tjej har jag inte sett på länge!

Idag jobbar jag 15-20 på golfen, och förhoppningsvis kommer mina skor idag också!! Nä, nu ska jag fixa mig. Puss 

19 april 2012

Good morning sunshines!

Idag skiner solen här och jag mår väldigt mycket bättre, så skönt! Ska jobba hela dagen och sedan göra mig iordning för en liten personalkväll för Lipz. Vi ska bowla mot lite anrda krogar och så, kommer bli nice! Ska ta med mig kameran och försöka ta lite bilder :) sedan blir det nog en tidig kväll för mig då jag varit sjuk, men med lipparna vet man aldrig vad som händer ;) hörs senare. PUSS! :love:
En gammal bild från lägenheten innan ett pass på Lippan :) saknar att bor själv som bara den.

18 april 2012

Hej, just nu är det en väldigt glad tjej som skriver. Jag har äntligen fått tummen ur och klickat hem ett par riktigt ljuvliga skor! Vilka får ni se när de kommer ;)

Idga känne rjag mig bättre, men förkylningen vill inte ge sig.. jag vet att dte bara gått två dagar, men snäll försvinn! Jag vill kunna jobba imorgon, okej? :)
Puss :love:


Sjukling

Usch, det blir bara värre och jag får nog inte i mig tillräckligt mycket vatten heller - ingen bra kombination. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar. Sedan ska jag lägga mig i sängen, se en film och sova. Roligare blir det inte.
Hoppas att jag mår bättre imorgon så att ni kan få lite roligare inlägg. Blir hemma imorgon då jag har feber just nu. Puss! 

Hade gärna haft en skål jordgubbar framför mig, men få nöja mig med nedanstående. Helt ok ändå! :)


17 april 2012

Goddagens bloggen! 

Idag är jag hemma och jobbar då mitt huvud känns som en ballong. Just nu har jag en paus. Har dock ett lunchmöte sen, men det får gå. Smink gör under för en sjuk donna som jag ;) haha. Igår blev det inte så mycket bloggning, men hade fullt upp och när jag kom hem kände jag av huvudet mer än på morgonen, så slöa framför TV:n hela kvällen. 


16 april 2012

Godmorgon bloggen! Jag som var jättepepp på ett gött träningspass idag vaknar upp med huvudvärk och en mindre förkylning. Så jäkla typiskt! Måste få undan lite jobb idag, så det blir ingen vila. Nu måste jag fortsätta arbeta här. Puss! 

Bara kör!

Från och med imorgon (idag?) ska jag bli nyttig! Äter på tok för mycket godis och snacks. Känner att min kropp behöver få in nya vanor (träning) och slippa all skitmat. Självklart kommer jag unna mig lite sötsaker då och då, för om jag skulle förbjuda det helt skulle det bara sluta med att jag sitter här om en vecka med världens godisskål! Promise.

Jag tänker mycket grönsaker och proteiner, träning i den mängd jag känner för - förhoppningsvis mycket, och så tar jag en dag i taget. Det är ingen idé för mig att ha ett mål långt borta, för jag kommer bara skita i allt jag skrivit här och fortsätta på mina gamla vanor. Så EN DAG I TAGET. Klarar jag tre, ja men då har jag klarat tre. Klarar jag sju veckor, ja då klarar jag sju veckor. Jag tror ni fattar. Och nej, jag gör det inte för att gå ner i vikt, utan för att min kropp och jag ska vara pigga och starka! Sedan skadar det ju inte om man tajtar till det hela lite grann ;) haha.

Ja, jag vet vad jag skrev här, det var ju ett tag sedan. Skyller på påsken och dålig självdisciplin, haha, men nu jävlar. NU KÖR VI!

Haha, såhär stark ska jag bli!!! ;)

Happy girl

Åh, jag är bara så lycklig just nu! Älskar att känna såhär.


15 april 2012

Hej bloggen, sitter på jobbet just nu och har ångest över högskole-/universitetsval. Vet verkligen inte hur jag vill göra. Plugga eller jobba. Just nu känns det som om jag vill jobba, men att söka in kan vara smart - om jag skulle ändra mig. Vet inte alls vad jag ska söka in till heller. Har varit inne på Event Management, men är inte hundra. Äsch, får sitta ikväll och söka runt lite :) Ciao!

Sorry for party rocking


Haha, en lugn kväll - in my ass! Nu drar jag med Angie till en inflyttningsfest. See ya'! ;)

MacBook Air

Bildkälla

Jag har inte presenterat min nya älskling! En MacBook Air 13,3-tum är det. Den är perfekt!

14 april 2012

Hej sötnosar! :) Det blev ingen bloggning igår då jag vaknade kl. 14 och skulle till jobbet och sedan vidare till Matilda som fyllde år! ❤ Firade henne riktigt ordentligt. Först middag hemma hos henne med fint folk, vidare till Trädgår'n och sedan vidare till en kompis som hade lan. Fråga mig inte. Kom iaf hem strax efter fem imorse och solen började redan gå upp. Sjukt att det i sommar kommer vara ljust när jag kommer hem från jobbet!

Idag blir det att ta det lugnt. Passar min lillebror, eller ja passar och passar, han är 12. Ska se till att ge honom mat och försöka släpa honom från datorn så vi kan se på film! :)

Puss! 

Bjuder på en gammal bild på bror och mig. Love you! 

Smile

Varför gå runt och vara sur egentligen? Det tar bara en massa energi, energi som kan läggas på andra saker. Roligare saker. Släpp taget och tänk om.
Låt det förflutna vara och blicka framåt.

Bra så.

12 april 2012

Good morning sugar!

Hur mår ni? Jag mår bra, men är lite grinig bara. Sånna dagar har vi väl alla? Idag är det jobb x2 som gäller. Först golfen och sedan lippan. Ikväll spelar min kompis och hans band hos oss också, så det är riktigt trevligt.

Nej, nu ska jag slänga på mig träningskläderna och åka till gymmet för lite träning. Puss 

11 april 2012

Hej bloggen!

Dålig update beror på att jag jobbat och haft fullt upp (vilket är skoj), men bloggen får lida då - tyvärr. Ska bli bättre, men just nu är det svårt att få ihop tid.

Påsken var i alla fall en bra helg. Jobbade som sagt, men det gjorde inget. Har så fina arbetskamrater så man glömmer nästan bort att man jobbar ;) kanske inte riktigt, men de gör jobbet 1000 gånger roligare!

Idag har jag jobbar hemifrån och fått gjort några ärenden i Stenungsund. Fikat två gånger också, sweet!

Nu ska jag se film och käka upp det sista påskgodiset ;) Puss 

Glad påsk

Godmorgon mina små påskkärringar! :)

Hur mår ni idag? Jag är på jäkligt bra humör trots att det är kallt och det ligger snö på marken. Min påskafton kommer bestå av jobb, både dag och natt. 10-17 på golfen och 22-03 på Lipz. Haha. Kommer vara död, men jobbar med bästa Anna idag i disken så det kommer nog ordna upp sig ;) hörs senare!

Sjukt nice utsikt vi hade igår kväll. Helt amazing! Tagen med min Nikon Coolpix P510, utan blixt. Love that camera!

Oh, Jeffery

jC-shoes

Alexander McQueen

Alexander McQueen

by me @ polyvore.com

Alexander McQueen är en av mina favoritdesigners. Så sjukt snygga grejer gör han!
Jag verkligen totalälskar klänningen till vänster, attans bara att man inte är rik. Fast en dag ska jag äga min alldeles egna Alexander McQueen-klänning!
Dessa hittar ni på net-a-porter.com


snow

Usch och fy vad ledsen jag är på vädret. Det är ju snöstorm där ute typ. Snacka om dålig timing! Sedan skulle jag träna idag efter jobbet också, men nä. Gymmet stänger kl. 17 (!) idag. Så typiskt min otur. Behöver jag säga att min humör har gått ner något sedan imorse? Nä, tänkte väl det.

6 april 2012

Good morning sweethearts! Idag är jag på toppenhumör och är sjukt taggad på att öppna cafét idag, eller? Toppenhumör, ja visst. Sjukt taggad, inte när vädret är det sämsta man kan önska en golfspelare. Ska bli roligt att äntligen öppna för säsongen, men hoppas det blir bättre väder fram på dan - kan bli lite ont om kunder annars, haha. Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska jobba imorgon också, både dag och natt, så tror den blir lugn. Vad ska ni göra idag? :) 

Jag älskar syréner. Jag älskar svartvitt. Jag älskar fotot.

Busy day

Äntligen har jag fått pustat ut lite! Dagen har gått i 110 från morgon till slut. Tränade imorse, men hann bara 30 min på bandet innan jobbet ringde och sa att jag var tvungen att komma dit. De hade missat att säga till mig att en journalist skulle komma och göra ett reportage om golfbanan. Så det vara bara att springa in i duschen och sätta sig i bilen. Sedan har vi fått alla varor och har som sagt städat det sista. Nu ska jag sova, det blir att gå upp åtta imorgon för att jobba. Sweet dream! 

Kassa mobilbilder från idag :P

Ni är ju några stycken som kikar in här varje dag. Tycker det är sjukt kul och vill gärna ha lite respons på det jag skriver. Vad vill ni se mer av, vad vill ni se mindre av? Ja, bloggen är ju inte så stor, men jag vill ändå att ni läsare ska tycka att det är roligt att gå in här. Åh, vill ni inte missa nått och bli uppdaterade så fort jag skriver nått kan ni ju lägga till mig på bloglovin' (klicka på bilden nedan isåfall) :) PUSS på er! 

bloglovin

Workoholic

Just nu känner jag mig som en workoholic. Tänker på jobbet 24/7 och jag kommer alltid på nått som jag behöver fixa. Det är mycket nu, men det är jävligt roligt på samma gång! Jag är hemma nu, men ska jobba någon timme till. Ikväll blir det mys framför en bra film. Ciao!

en bild tagen igår med nya kameran - snabbt redigerad i picasa 3. 
Note to self: lära mig Photoshop

5 april 2012

Goddagens! Har inte hunnit till att blogg förrens nu och nu har jag inte heller jättemycket tid. Har precis slängt i mig lite mat och ska snart återgå till att fixa det sista inför öppningen imorgon. Vi hörs när jag är hemma istället. Puss

Nikon Coolpix P510


Sa vi lunch?

Under lunchen sa vi va? Haha, blev inte riktigt så. Det kom en snubbe och skulle fixa med en sak under just min lunch, så fick snällt ta emot honom och vipps sa det så var min break över.

Efter jobbet åkte jag till Göksäter med min faster, köpte inget, men det var skönt att inte bara åka från jobbet och hem. Ska strax fixa inlägget om kameran. Sjukt nöjd! :) Puss 


En galen bild på mig tagen i USA, jag längtar tillbaka!

4 april 2012

Hi dolls, hur mår ni idag? Jag vaknade på lika gott humör idag som jag somnade på. Känner mig bara allmänt lycklig just nu och det är så otroligt skönt. Sitter på jobbet nu och tänkte bara kika in och säga hej. Nu ska jag fortsätta med städningen, men vi hörs under min lunch. Puss

Nana



Jag älskar att gå och lägga mig när jag är på gott humör, hoppas bara att jag är på samma humör när jag vaknar imorgon. Sov gott 

New in


Åh titta, min papi kom hem med lite paket idag! Kameran är en försenenad födelsedagspresent och tomtomen är en present från mig till min... wait for it... BIL! Japp, jag har gått och blivit bilägare!

I torsdags när jag var i Göteborg åkte jag och min papi till Toyota för att fixa med kontrakt och så. Så om cirkus två och en halv vecka ska jag hämta min splitter nya Yaris! :D Jag är så lycklig att jag spricker!! Oh innan ni sitter och får för er att min pappa ger mig bilen, kan jag meddela att jag betalar den alldeles själv. Det är ett såkallat privat hyrkontrakt, liknande leasing, men inte riktigt samma ändå. Jag tog den billigaste varianten då jag bara vill ha en bil som tar mig från A till B och startar på morgonen utan problem. Jag är sjukt nöjd! :)

Bilder på kameran kommer imorgon. Nu ska jag sticka iväg till Angie! Puss 

+++

rockstar
by me @ polyvore.com

3 april 2012

Good morning sunshines!

Hur mår ni idag? Jag mår bra bortsett från att jag har ont i magen. Hoppas det går över snart, för magont är det värsta som finns tycker jag. Idag är det upp till golfen för att städa som gäller! Nä, nu måste jag skynda mig. PUSS 

2 april 2012

Hej bloggen, hur mår ni? Jag är trött idag, men det blir väl så när man inte har sovit tillräckligt mycket en ända natt sedan i onsdags.

Aja, idag började i alla fall mitt sommarjobb. Känns skönt att vara tillbaka på golfklubben, även om det är helt andra uppgifter detta året. Jag har nämligen blivit caféansvarig, hur kul??!?!! Lite mycket att fixa just nu då vi öppnar på fredag, men det kommer bli awesome när allt är klart! :)


Jag och min fina vän Angelica, älskar dig vännen! 

1 april 2012


Välkommen April, du är så välkommen! Har fullt upp med massa just nu, därav dåligt updatering. Hoppas ni förstår. 

Nu taggar jag en liten personalfest! Woop woop.

RSS 2.0